Airborne agenda

Bridge to Liberation

Oorlog laat een impact achter. In deze editie ontmoet je verschillende personen die hun verhalen over de impact van oorlog en leven in vrijheid in het nu met ons delen. Special effects, optredens van bekende artiesten en dansers maken er weer een verrassende experience van. Opnieuw niet aan de aan de voet van de historische John Frostbrug, maar wel heel dichtbij, vanuit Musis Arnhem. Door iedereen ‘on screen’ via livestream of op televisie via Omroep Gelderland te zien op vrijdag 17 september 2021.

Dionne Stax neemt de kijker mee in een avond vol ontmoetingen met mensen die de impact van oorlog met zich mee dragen en hun waarde van vrijheid delen. Dit jaar met muziek van DI-RECT, Ellen ten Damme, Ruben Hein, Pjotr, Dennis Kroon, Nazmiye Oral, Phion -Orkest van Gelderland en Overijssel- en dans van Introdans. Samen geven zij kleur aan de emoties die gedeeld worden.
Kijk op vrijdag 17 september 2021 om 20.30 uur naar Bridge to Liberation op televisie bij TV Gelderland of op een ander scherm via Livestream op bridgetoliberation.nl.

Organisatie

Bridge to Liberation

Locatie

Diverse locaties

Website

Datum

17-09-2021 om 20:30 uur
tot 17-09-2021 om 22:00 uur

Toegangsprijs

Deze activiteit is gratis

Talen

nederlands