Airborne agenda

Wolfheze Airborne Xperience #WAX

14/9/2024 – 14/9/2024

za

Zaterdag 14 september 2024 bieden de Oranjevereniging Wolfheze, Dorpsbelang Wolfheze en het Airborne Comité Wolfheze u een speciaal programma aan. De Wolfheze Airborne Xperience, kortweg WAX, is een totaalevent rondom de muziek- en theatervoorstelling Blik Terug. Een hapje vooraf, dan naar de voorstelling en achteraf nog een drankje om met elkaar na te praten.

Op het plein aan de Van Mesdagweg in Wolfheze staat de tent opgebouwd. Om 16.00 uur is het event terrein open waar kan worden genoten van een lekker buffet. Tafels en banken staan opgesteld om samen te eten. Uiteraard is ook een drankje verkrijgbaar.

Na een lekker kopje koffie of thee kunnen gasten vanaf 18.00 uur richting Openluchttheater De Klaproos voor de voorstelling Blik Terug. Bij de toegangscontrole bij het theater krijgt iedereen een flesje water. Het is de moeite waard het flesje te bewaren en na afloop bij de bar op het event terrein aan de Van Mesdagweg in te leveren. Het lege flesje geeft recht op een gratis consumptie.

Na afloop van de voorstelling is ieder (weer) van harte welkom bij de tent aan de Van Mesdagweg voor een drankje en om na te praten. De exacte invulling van het programma na de voorstelling wordt nog bepaald maar zal zeker een bezoek waard zijn.

Toegang tot het event terrein is gratis. Eten en consumpties kunnen ter plaatse betaald worden.

Voor de voorstelling Blik Terug is aanschaf van tickets noodzakelijk. Entree tot de voorstelling is voor volwassenen € 12,50 en voor kinderen € 7,50. Tickets zijn verkrijgbaar op https://www.dorpsbelangwolfheze.nl/blik-terug

Organisatie

Airborne Comité Wolfheze

Locatie

Plein van Mesdagweg
Wolfheze

 

Website

Datum

14/9/2024 – 14/9/2024

Dagen

za

Tijd

16:00 – 23:59 uur

 

Toegangsprijs

Deze activiteit is gratis

Talen

nederlands